Hirdetés

elektronika.lap.hu / NYÁK gyártás

NYÁK gyártás

Nyomtatott áramkör gyártása expressz határidővel, védőlakkozás, komplett szolgáltatás, védőlakk felvitele. Cégünk teljeskörű szolgáltatást ajánl a NYÁK gyártás területén. Data transfer: By e-mail, By post (CD or USB), also according to films or layouts. Technical advice includes: planning of printed circuit boards, material selection, organise brazing (fitting of printed circuit boards)

NYÁK-gyártás 1-20 rétegig a leggyorsabban

Nyomtatott Huzalozású Áramköri Lapokat Gyártó Zrt.

Nálunk a feltöltött NYÁK terveid online is megtekintheted hiszen fényképen generálunk minden egyes rétegről. Továbbá internetes rendszerünknek köszönhetően bármikor és bárhonnan letöltheted a tervezőfájlokat. Látogass el hozzánk hiszen folyamatosan bővítjük leírásainkat a különféle tervező programokról. EAGLE, SprintLayout, stb.

Cégünket 2012-ben alapítottuk, több mint 10 éves szakmai tapasztalatra alapozva mind a gyártás, mind a kereskedelem területén. Célunk, hogy a Megrendelőinknek teljes körű szolgáltatást nyújtsunk, a tervezéstől és fejlesztéstől kezdve, a gyártáson át, a késztermékre való szerelésig. Minden ami elektronika.

VOIEX Kft

Hirdetés
Meghatározás:

Az általános elektronikával foglalkozó oldalak linkjei mellett igyekszem az oldallal egy átfogó képet adni a hazai elektronikával foglalkozó weboldalakról

Az általános elektronikával foglalkozó oldalak linkjei mellett igyekszem az oldallal egy átfogó képet adni a hazai elektronikával foglalkozó weboldalakról

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: NYÁK gyártás
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés